НВПП «Спаринг-Віст Центр» представило свою продукцію на міжнародній виставці «DEFEXPO – 2010» (Індія, Делі)

01.03.2010

НВПП «Спаринг-Віст Центр» – виробник засобів радіаційного контролю ТМ «Екотест» – взяв участь у 6-й міжнародній виставці сухопутних і воєнно-морських озброєнь «DEFEXPO – 2010», що тривала з 15 по 18 лютого в Індії (Делі). На цій виставці, що відбувається раз на два роки, свої розробки і досягнення представляють усі провідні світові виробники озброєння та військової техніки. Офіційний сайт виставки – http://www.defexpoindia.in .
Організаторами «DEFEXPO – 2010» – однієї з найбільших в Азії виставок оборонної тематики – є Defence Exhibitions Organisation при підтримці Уряду Індії, Міністерства оборони Індії і Комітету оборони при Уряді Індії.
Тематика «DEFEXPO» охоплює весь комплекс озброєння для сухопутних військ і воєнно-морських сил. Виставка відіграє важливу роль у розширенні воєнно-технічної співпраці між підприємствами та країнами.
Засоби радіаційного контролю ТМ «Екотест» були представлені на стенді індійських партнерів НВПП «Спаринг-Віст Центр» – компанії Intel Design Systems (www.idsipl.com), що співпрацює з Міністерством оборони та силовими структурами Індії. На сьогодні Intel Design Systems має добре налагоджену співпрацю з англійськими, французькими, ізраїльськими фірмами-виробниками продукції оборонної тематики. Велике зацікавлення для цієї фірми представляє можливість забезпечення підрозділів Міністерства оборони, МНС, МВС Індії високоякісними засобами радіаційного контролю ТМ «Екотест», зокрема, новою розробкою НВПП «Спаринг-Віст Центр» – гамма-сигналізатором «AGENT-R».
Відвідувачі стенду підприємства виявили чималий інтерес до продукції ТМ «Екотест». За результатами виставки намічено низку напрямків для співпраці між НВПП «Спаринг-Віст Центр» та індійськими партнерами.

Попередня новина Наступна новина