ОФІЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ЩОДО COVID-19

20.03.2020

Шановні колеги, партнери та клієнти!

Адекватно оцінюючи глобальну загрозу коронавірусу, наша компанія швидко відреагувала на зміну ситуації та вжила необхідних превентивних заходів для запобігання поширенню COVID-19. Ми подбали про безпеку наших працівників, тому дотримуємось усіх вказівок ВООЗ, уряду України та місцевої влади щодо запровадження безпечних умов праці у нашій компанії. Частина працівників виконує роботу віддалено. Працівники, чия присутність в офісі є критично необхідною, застосовують відповідні засоби дезінфекції та дотримуються чітких правил поведінки та комунікації.

Ми робимо все можливе для того, щоб процес розробки, виробництва та доставки нашої продукції залишався безперервним та стабільним. Наша команда продовжує надавати відповіді на запити, приймати замовлення та опрацьовувати заявки щодо сервісного обслуговування продукції «ЕКОТЕСТ».

Ми продовжуємо активно стежити за інформацією та оновленнями, які з’являються щодо ситуації з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19 в Україні та у світі.

  • Не втрачаючи оптимізму та віри, ми переконані, що спільними зусиллями нам вдасться запобігти негативним сценаріям.
  • Команда «ЕКОТЕСТ» готова приймати виклики та бути гнучкою в нових обставинах.

Бажаємо всім здоров’я та витримки! Зараз, як ніколи, ми повинні бути разом, щоб підтримати один одного в цей нелегкий час.

  • Дякуємо за Вашу довіру!
  • З повагою

Генеральний директор Ростислав Смук
та команда «ЕКОТЕСТ»

> ОФІЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ЩОДО COVID-19 <

Попередня новина Наступна новина