Відтепер дозиметри „Терра” та „Терра-П” від ТМ „Екотест” в „Епіцентрі”!

26.02.2009

Відтепер високоякісні засоби радіаційного контролю (дозиметри “Терра” та “Терра-П”) ТМ „Екотест” можна придбати у всеукраїнській мережі будівельних гіпермаркетів „Епіцентр”.

Така співпраця відомого в Україні та за кордоном виробника приладів для вимірювання та контролю рівня радіації ТМ „Екотест” із однією з найбільших національних мереж будівельних гіпермаркетів не випадкова. Вона покликана допомогти усім, хто працює у галузі будівництва, уникнути можливого
шкідливого впливу радіаційного випромінювання. У будівельній галузі дозиметри необхідні для перевірки радіаційної забрудненості будь-яких будматеріалів, предметів декору і оздоблення, при купівлі нерухомості, виборі місця для будівництва тощо. Радіація може бути де-завгодно.
На сьогодні дозиметри перестали бути недоступною професійною технікою вузького кола фахівців. Вони все більш впевнено входять у наш побут і невдовзі стануть такою ж буденною річчю, як телевізор чи телефон, а в будівництві – як лопата чи бетономішалка.
Радіоактивність не має ні кольору, ні запаху, але при цьому може нанести суттєву шкоду здоров’ю та життю людини. „Побачити” радіацію можна тільки за допомогою дозиметра. А знаючи про неї – уникнути негативного впливу. Дозиметр – це простий та зручний у використанні пристрій, який миттєво визначає загрозу і в разі небезпеки попередить звуковим сигналом.
Не варто забувати, що від екологічної та радіаційної безпеки залежить здоров’я людини. Тож не варто нею нехтувати.
З березня дозиметри ТМ „Екотест”, а саме „ТЕРРА-П” і „ТЕРРА”, можна придбати у будь-якому з будівельних гіпермаркетів національної мережі „Епіцентр” у відділі „Електротехніка”. З дозиметрами ТМ „Екотест” – радіація під контролем!

Попередня новина Наступна новина