Оновлена версія радіометра-дозиметра РКС-01 «Стора-ТУ»

20.10.2010

Підприємство “Спаринг-Віст Центр” завершує підготовку до серійного виробництва оновленої версії радіометра-дозиметра РКС-01 “Стора-ТУ” та проводить розпродаж складських запасів існуючої моделі РКС-01 “Стора-ТУ” і перехідної версії цього приладу – РКС-01 “Стора-В” у зв’язку із зняттям їх з виробництва.

Оновлений прилад має змінений зовнішній вигляд: він менший за розміром, має сучасний пиловологозахисний корпус (ІР-54). Великий рідкокристалічний індикатор (РКІ) з люмінесцентною підсвіткою дозволяє одночасно бачити одиниці вимірювань, похибки вимірювань, пороговий рівень сигналізації та реальний час. Окрім того, на РКІ виведена інформація про стан елементів живлення та передбачено 12-сегментний індикатор інтенсивності випромінення.
Нова версія приладу передбачає наявність каналу Bluetooth для зв’язку з ПК. Прилад дозволяє запис в енергонезалежну пам’ять результатів вимірювання з подальшою передачею їх в ПК після завершення вимірювань, а також роботу в режимі інтелектуального детектора з передачею результатів вимірювань у ПК або кишеньковий ПК у реальному часі.

Попередня новина Наступна новина