НВПП «Спаринг-Віст Центр» візьме участь у VІІІ Міжнародному виставковому форумі «Технології захисту»

19.08.2009

Науково-виробниче підприємство «Спаринг-Віст Центр», яке є розробником засобів радіаційного контролю ТМ «Екотест» візьме участь у VІІІ Міжнародному виставковому форумі «Технології захисту». Організатором цього заходу є Міністерство з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.
На Форумі, який проводиться в Україні з 2002 року, у складі спеціалізованої виставки та суміжних заходів (науково-практичних конференцій, семінарів) традиційно буде представлено сучасні засоби захисту, аварійно-рятувальну техніку, обладнання та спорядження, протипожежну техніку, озброєння, технології, системи охоронно-пожежної сигналізації, протипожежні матеріали та покриття тощо.
Міжнародний виставковий форум «Технології захисту», що цього року триватиме від 30 вересня до 2 жовтня, – професійний захід, який широко відомий не тільки в Україні, а й за кордоном. Він збирає під одним дахом провідних спеціалістів з питань безпеки.
НВПП «Спаринг-Віст Центр» представить на Форумі прилади власної розробки та виробництва (ТМ «Екотест»). Це сучасні, технічно досконалі засоби для контролю і вимірювання радіації.
Завітати на Форум та ознайомитися з потенціалом підприємства можна за адресою: м. Київ, Броварський проспект, 15 (Міжнародний виставковий центр).

Попередня новина Наступна новина