Нові напрямки діяльності

12.10.2018

За майже три десятиліття своєї діяльності у сфері радіаційної безпеки наше підприємство стало не лише лідером українського ринку, а й здобуло визнання на закордонних ринках у всьому світі, ставши разом з тим активним учасником світового CBRN кластеру.

Постійно здобуваючи досвід від спілкування з світовими лідерами у виробництві РХБЗ рішень з одного боку, та кінцевими споживачами таких рішень з іншого, ми усвідомили, що захист населення від радіаційних, хімічних, біологічних та ядерних загроз потребує комплексного підходу.

Саме тому ми розширили свою діяльність, вийшовши за межі виключно радіаційної сфери. Спільними зусиллями разом із нашими закордонними партнерами ми представляємо українським споживачам найсучасніші інноваційні рішення для реагування на найрізноманітніші CBRN виклики.

Досвід компанії у створенні та виробництві електронних приладів, наявність сучасної дослідної, виробничої та випробувальної бази також дозволили компанії розробити лінійку електронних блоків для оснащення військової техніки.

Усвідомлюючи потребу бути корисним у справі захисту та оборони нашої країни, в компанії розробили та провели успішну апробацію димових гранат та сигнальних мін та почали їх серійне виробництво.

Запрошуємо Вас відвідати новий сайт EcotestDefense.com, щоб ознайомитися із продукцією та сподіваємося на плідну співпрацю!

З повагою,
Команда НВПП «Спаринг-Віст Центр» (ТМ «ЕКОТЕСТ»)

Попередня новина Наступна новина